Håll dig varm i vinter

Vintrarna i Sverige kan vara riktigt långa, mörka och framförallt kalla. Därför är det extra viktigt att vintermodet inte bara är snyggt – det måste hålla värmen också. Det finns inget värre än tunna kläder som iskylan tar sig rakt igenom. Som tur är finns det idag mycket snygga kläder som både håller stilen och värmen.

Flera lager håller varmtbaby-girl-clothes-line-1382107899wpj

Det bästa tipset för att hålla värmen en kall vinterdag är att klä sig i många lager. Visst kan det vara skönt att bara dra på sig en riktigt tjock dunjacka och sedan är man klar, men genom att klä sig i många lager går det att variera plaggen bättre och värmen håller längre. Blir det för varmt är det bara att ta av ett lager, och blir det för kallt är det smidigt att ta ett lager till.

Plagg att investera i

Ett underställ är alltid en bra investering och bör finnas i allas garderober. Köp gärna ett i ull så håller det lagom temperatur i alla väder och klimat. Fortsätt med en varmare tröja, en skaljacka och en vanlig täckjacka. För finare tillfällen finns det varma kappor och dufflar i ylle som är perfekta till vintern. En varm mössa, halsduk och ett par tunnare samt ett par tjocka fodrade handskar så är garderoben snart redo för en isande kall vinter.

Något som många glömmer bort är att investera i riktigt värmande vinterskor med bra grepp. Halkan som blir på vintern kan vara bokstavligt talat livsfarlig, och för den som inte hittar några snygga skor med bra grepp så finns det broddar att köpa till. De fästs diskret på skon och efter det är det näst intill omöjligt att halka på en isfläck igen. Perfekt för långa vinterpromenader, som med fördel avslutas med varm choklad och en härlig filt i soffan hemma. Passa på att njuta av tiden inomhus också, med någon form av underhållning som till exempel en film, casinospel http://www.ace-ten.com/sv/ eller ett sällskapsspel med familjen.